Pár szó az akkutöltQrQl Termékeink Lépjen kapcsolatba velünk

Tápegységek

A tápegység 220V-os hálózati feszültségből állít elő kb. 1%-ra stabilizált egyenfeszültséget, a legkülönfélébb fogyasztók számára. A tápegységnek U - I karakterisztikás kimenete van így tud áramgenerátorként is működni.

A nagyfeszülségű tápegységet porozó és festő gépek elektrosztatikus por bejuttatására használhatjuk. A kimenő feszültség 20 és 35ezer V között állítható az előlapon lévő potencióméterrel. Ez a stabil feszültség garantálja, hogy a nagyfeszültségű csatlakozók és szigetelések a gépen nem öregszenek és nem ívelnek át, nincsenek túlzott feszültséggel igénybevéve.


Akkumulátortöltők
A készülék elektronikus rövidzárlat és túláram védelemmel ellátott. A készülékbe épített belső hővédelem túlmelegedés esetén csökkenti a kimenő teljesítményt.

A töltő 24V-os akkumulátorok töltésére alkalmas. A készülék elektronikus rövidzárlat és túláram védelemmel ellátott. A készülékbe épített belső hővédelem túlmelegedés esetén csökkenti a kimenő teljesítményt.

Az MA2000 típusú akkumulátor töltő rendszer 360V-os akkumulátortelep töltésére, ill. erről történő fogyasztók kiszolgálására lett tervezve. Maximális kimenő teljesítménye 15KW, amit 10 darab, külön-külön is működőképes tápegység, és egy központi vezérlőegységgel összekapcsolva érhetünk el.

A készülék elektronikus rövidzárlat, túláram, szikra és polaritás védelemmel ellátott. A készülékbe épített belső hővédelem túlmelegedés esetén csökkenti a kimenő teljesítményt!
Teszterek
Akkumulátor terhelhetőségének tesztelésére, és kapacitásmérésre. A beállított árammal terheli az akkumulátor telepet, a minimális feszültség eléréséig, vagy a mérési idő végéig. A lekapcsolási feszültség, és a mérési idő is állítható.

Az akkumulátor indítóképességének tesztelésére, és kapacitásmérésére. A kisütő több ciklusban képes tölteni és kisütni az akkumulátort. A töltéshez egy külső töltő szükséges! A folyamatot kezdhetjük töltéssel, vagy kisütéssel, de a végén mindig töltéssel fejeződik be..