Pár szó az akkutöltQrQl Termékeink Lépjen kapcsolatba velünk

Cégünk fő termékprofiljai:
Kapcsolóüzemű tápegységek és akkumulátortöltők fejlesztése, gyártása kis sorozatban is, egyedi igények szerint.

Tápegységek:
16 éve fejlesztünk tápegységeket. Különböző teljesítményűeket és kimenő feszültségűeket, pl. 5, 12, 24, 48, 110, 220, 400V kimenő feszültségűeket, 2W - 2kW kimenő teljesítménnyel. A bemenő feszültség hálózati 230V, vagy egyenfeszültség 12V - 24V stb. Tápegységek lehetnek galvanikusan leválasztott, illetve kis bemenő feszültség esetén {12V - 48V} nem leválasztott kivitelűek. Tápegységeink zárlatvédettek, áramkorláttal rendelkeznek, kimenő feszültségük stabilitása 1%.

Kapcsolóüzemű tápegységek rövid bemutatása:
Előnyei: kis méret, jó hatásfok, pontos szabályozhatóság.
A hálózati feszültséget egyenirányítás és szűrés után kapcsolótranzisztorok alakítják nagyfrekvenciás váltakozó feszültséggé. Ezt kisméretű transzformátorok alakítják a kívánt feszültségszintre, majd egyenirányító és zavarszűrő hálózat következik. A kimenő feszültséget és áramot a PWM modulációs vezérlőkártya szabályozza. A primer és szekunder oldali elválasztást 4KV-ra szigetelt transzformátorok biztosítják. A hőérzékelő tranzisztor az egyenirányító borda hőfokát ellenőrzi.

Akkumulátortöltők:
Alapja egy kapcsolóüzemű tápegység, aminek a szabályozását az akkumulátor töltéséhez hangoltuk.
Az akkumulátortöltők feladata hálózati 230V feszültségből, vagy más egyenfeszültségből előállítani az akkumulátor, vagy akkumulátor telep töltéséhez szükséges feszültséget, áramot.
Az akkumulátor feszültség 6, 12, 24, 48, 60V névleges lehet.


Általunk gyártott típusok:
1. IU karakterisztika: töltés állandó árammal, majd a kívánt feszültségszint elérésekor állandó feszültséggel.

2. IUu karakterisztika: töltés állandó árammal, a kívánt feszültségszint elérésekor állandó feszültséggel, majd az áram csökkenése után csepptöltő feszültséggel. Ennek a módszernek az előnye, hogy az akkumulátort a töltőn maradhat, feltöltődés után nem "forrázza" ki az akkumulátort.

3. IUuU karakterisztika: hasonló az előbbihez, de csepptöltés előtt van egy emelt feszültségű kondicionáló töltés, adott ideig korlátozott árammal.


Nagyfeszültségű tápegység:

35KV - 3mA-es porszóró tápegység; állítható kimenő feszültség és áram.

Nagyfrekvenciás generátor:
Izzólámpa vizsgálat igénye 350KHz-es 6000V váltófeszültséget ionizációs célokra.
Ipari mérő- és szabályzó berendezések készítése egyedi megrendelés szerint.